Μίλησε ελληνικά και αποθεώθηκε ο Κουτλουάι! (pics)


Ο Παναθηναϊκός βράβευσε τον Ιμπραΐμ Κουτλουάι για την προσφορά του στο σύλλογο και αυτός μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά, αποθεώθηκε από τον κόσμο!Ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι τίμησε και με το παραπάνω την πράσινη φανέλα, κάτι που αναγνωρίστηκε απόψε τόσο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο κι απ’ τον κόσμο του! 

Ο Τούρκος που είναι μάνατζερ στην Νταρουσάφακα, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και βραβεύτηκε για την προσφορά του. 

Αφότου, λοιπόν, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνέχεια ανάγκασε όλο τον κόσμο να σηκωθεί όρθιο και να φωνάξει ρυθμικά το όνομά του! 

Γιατί; Διότι μίλησε σε άπταιστα ελληνικά! «Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Είναι πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου» είπε ο σπουδαίος Ίμπο! 

inner

inner

inner

inner

inner

inner

www.lingetscript.com
Share:

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive