Λοβέρδος: Κουραφέξαλα τα περί εισαγωγής της αλβανικής στα σχολεία


"Ναι" στη διδασκαλία της, αλλά εκτός αναλυτικών προγραμμάτων

Διέψευσε ο υπουργός Παιδείας δημοσιεύματα για εισαγωγή της αλβανικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας, μέσα από απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου.
Λοβέρδος: Κουραφέξαλα τα περί εισαγωγής της αλβανικής στα σχολεία
Μάλιστα, έκανε λόγο για προβοκάτσια και τόνισε ότι “δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δηλαδή διδασκαλία της αλβανικής ως δευτέρας γλώσσας ή ως επίσημης γλώσσας κ.λπ. Αυτά είναι κουραφέξαλα”, ενώ στην τοποθέτησή του χαρακτήρισε την εισαγωγή της αλβανικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας λάθος και ως σκέψη και ως εκτίμηση και ως ενδεχόμενο.

Ωστόσο, ο υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για ενέργειες που πρέπει να γίνουν όσον αφορά στη διδασκαλία της αλβανικής γλώσσας, αλλά έξω από τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών των σχολείων.

διάβασε περισσότερα

www.lingetscript.com

Share:

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive