'Έλα να σου πώ τον καφέ στη δική μου γλώσσα.''

To EVyouth σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά τα Language Tables που είναι μια πρωτοβουλία της εθελόντριας Raquel.

Κατά τη διάρκεια διαμονής της Raquel στην Κύπρο, ήρθε σε επαφή με πολλά άτομα τα οποία γνωρίζουν Ισπανικά και ήθελαν να εξασκήσουν τον προφορικό τους λόγο, σε μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μέσω των συναντήσεων αυτών θα προσφέρεται η δυνατότητα να γνωρίσει και να μιλήσει κανείς διάφορες ξένες γλώσσες σε μία χαλαρή και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο χώρο της «Καντίνας μου» και να έρθει σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής προέλευσης και κουλτούρας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δυνατή για όλους αλλά με κάποιες μικρές προϋποθέσεις, πρώτο να μιλάτε Ελληνικά ανεξαρτήτως επιπέδου, να απολαύσετε ρε παιδάκι μου ένα καφεδάκι από την Καντίνα μου και καλή διάθεση.
Χάρη στο χαλαρό περιβάλλον που επικρατεί, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα όποιο τραπέζι επιθυμούν ερχόμενοι σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους.
Μεταξύ άλλων, στις γλώσσες που προσφέρονται, ανήκουν η ελληνική, η γαλλική, η ιταλική, η γερμανική και η ισπανική.
Οι συντονιστές των τραπεζιών θα είναι άτομα τα οποία έχουν ως μητρική γλώσσα τη γλώσσα του τραπεζιού.
Σάββατο 29/11, Σάββατο 6/12, Σάββατο 17/1, 10.30-12.30, «Καντίνα μου», Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Οµολογητών, Αγχιάλου 1, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία. Πληρ. info@politistiko-ergastiri.org.
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22 256782.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.Share:

Επικοινωνία

Επικοινωνία
Επικοινωνία στο email glossesweb@gmail.com
Subscribe To Get Updates To Your Inbox
Get This Widget

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


learn Russian by email
Μάθε ρώσικα στο ημέιλ σου.

Labels

Blog Archive