Χαμός με την παλιότερη ελληνική επιγραφή...

Ένα ψιλοχαμός έγινε μετά τη χθεσινή ανάρτησή μας με την παλιότερη ελληνική επιγραφή η οποία έφτασε χτες τις 70 χιλιάδες προβολές.Παρατηρήθηκε το φαινόμενο πολύς κόσμος να αναπαράγει εντελώς αβάσιμες απόψεις που κυκλοφορούν και αναπαράγονται ξανά και ξανά εδώ και χρόνια στον ελληνικό χώρο.Άλλοι τις αναπαράγουν από απλή άγνοια και μη γνώση του θέματος,άλλοι γιατί βλέπουν φαντάσματα και συνωμοσίες,άλλοι από ευήθεια...Τέλος πάντων ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Πριν όμως απαντήσουν ας διαβάσουν δύο πράγματα αντί να αναπαράγουν μπαρούφες.Στις μπαρούφες αυτές πετούν τυχαία κάποιες βαριές λέξεις,όπως γραμμική Α (ωωω) ,γραμμική Β (πώωω) και να η απόδειξη.Μετά ακολουθεί η αναπαραγωγή χωρίς καν να μπει στον κόπο να εξετάσει κάποιος τί ακριβώς γράφουν αυτά τα άρθρα.Τί είναι η γραμμική Α ,τί η γραμμική B,τί ακριβώς ήταν το φοινικικό αλφάβητο κλπ δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το εξετάσουν ,έστω και λίγο.Τα βασικά.

Βέβαια αυτοί που γράφουν αυτά τα άρθρα γνωρίζουν πολύ καλά τί είναι .Αυτοί που τα αναπαράγουν δεν γνωρίζουν.Απλώς δίνουν το λινκ του άρθρου ως τρανή απόδειξη.Μέχρι εκεί.


Η σελίδα μας δέχεται να ακούσει όλες τις απόψεις.Εδώ είμαστε, πείστε μας για το αντίθετο.Με λογικά στοιχεία και επιχειρήματα.Μην αναπαράγετε απλά ένα λινκ από το διαδίκτυο ,τεκμηριώστε την άποψή σας ,κόσμια και χωρίς ύβρεις.

Και επαναλαμβάνω ,η σελίδα αυτή δεν ασχολείται με την καταγωγή λαών.Θέμα της είναι οι γλώσσες και τα αλφάβητα,αρχαία και νέα.

Σου άρεσε η ανάρτηση;Στήριξε την προσπάθειά μας με ένα like!
Share:

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive