Linkedin: Προφίλ σε περισσότερες από μία γλώσσες

Άρθρο 88 - Linkedin - Προφίλ σε περισσότερες από μία γλώσσες outside


Το LinkedIn εξαπλώνεται συνεχώς ακόμα και σε χώρες εκτός των ΗΠΑ. Για το λόγο αυτό, η εταιρία αποφάσισε να προσθέσει τη δυνατότητα να μεταφραστούν τα κύρια προφίλ των χρηστών και στις γλώσσες που αυτοί επιθυμούν. Δεν αλλάζει τη προεπιλεγμένη γλώσσα του προφίλ, αλλά προστεθεί μία δευτερεύουσα.
Μερικές από τις υποστηριζόμενες γλώσσες είναι: Αγγλικά, Τσέχικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ρώσικα, Ισπανικά, Τούρκικα, Σουηδικά αλλά και πολλές άλλες. Πρόσφατα προστέθηκαν και τα Ελληνικά.
Αυτό επιτρέπει στα μέλη που χρησιμοποιούν ή ψάχνουν στο LinkedIn, βρισκόμενοι σε άλλες χώρες, να δουν το προφίλ σας στη γλώσσα που τους αφορά.

Προσθήκη επιπλέον γλωσσών σε ήδη υπάρχον προφίλ

Ακολουθείστε τις οδηγίες: Πρώτα μεταβείτε στην σελίδα του προφίλ σας και κάντε κλικ στο βέλος δεξιά του “Επεξεργασία Προφίλ” (Edit Profile) και επιλέξτε “Δημιουργία προφίλ σε άλλη γλώσσα” (Create profile in another language).
Άρθρο 88 - Linkedin - Προφίλ σε περισσότερες από μία γλώσσες inside 1
Έπειτα επιλέξτε τη γλώσσα από το πτυσσόμενο μενού, ενημερώστε το ονοματεπώνυμό σας, τον επαγγελματικό σας τίτλο και πατήστε “Δημιουργία προφίλ” (Create profile).
Άρθρο 88 - Linkedin - Προφίλ σε περισσότερες από μία γλώσσες inside 2
To LinkedIn δεν μεταφράζει το περιεχόμενο ή τα μηνύματα σας, έτσι θα πρέπει να τα ενημερώσετε χειροκίνητα στη νέα γλώσσα.
Έπειτα από την ενημέρωση, όταν ένας χρήστης επισκεφτεί το προφίλ σας θα του εμφανιστεί στην προεπιλεγμένη γλώσσα που το δημιουργήσατε, θα έχει όμως την δυνατότητα να το αλλάξει και στις δευτερεύουσες.
Άρθρο 88 - Linkedin - Προφίλ σε περισσότερες από μία γλώσσες inside 3
Τα προφίλ με διαφορετικές γλώσσες εμφανίζονται κανονικά στις μηχανές αναζήτησης και έχουν ξεχωριστό URL.
Τέλος μπορείτε να τα διαγράψετε επιλέγοντας την γλώσσα από την dropdown λίστα, πατώντας “Διαγραφή προφίλ” (Delete this profile) και έπειτα “Διαγραφή” (Delete).
πηγή
Σου άρεσε η ανάρτηση; Κάνε like στο facebook.
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive