Ελληνοαγγλικό λεξικό στην online πύλη γλωσσών bab.la

Η διαδραστική διαδικτυακή πύλη γλωσσών bab.la λανσάρει σήμερα την Ελληνική της έκδοση μαζί με το Ελληνοαγγλικό λεξικό ως την 39η προσθήκη στη σειρά λεξικών που προσφέρει. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή για την προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας καθώς η bab.la έχει μόλις ολοκληρώσει την επαναπροώθηση όλων των προϊόντων γλώσσας της.



«Η ελληνική, μια από τις κύριες ευρωπαϊκές γλώσσες, ήταν απούσα από τα λεξικά της bab.la ως αυτή τη στιγμή. Ενώ κανονικά ο χρόνος μας εστιάζεται παραπάνω στην βελτίωση της ποιότητας των λεξικών που έχουμε ήδη κυκλοφορήσει, νιώσαμε ότι τα Ελληνικά είναι μια γλώσσα κλειδί την οποία έπρεπε να μπορούμε να διαθέσουμε. Είχαμε πολλούς χρήστες που την ζητούσαν και είμαστε βέβαιοι ότι θα ληφθεί πολύ θετικά», είπε η επικεφαλής περιεχομένου Joanna Maschke.

Φυσικά, υπάρχουν ήδη μερικά Ελληνοαγγλικά λεξικά στο διαδίκτυο, αλλά η έρευνα μας έδειξε ότι υφίσταται ακόμη ένα μεγάλο κενό σε αυτόν τον τομέα, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί. Η ελληνική γλώσσα αριθμεί παραπάνω από 13 εκατομμύρια ομιλητές ανά τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι η γλωσσική γνώση και η τεχνική τεχνογνωσία μας θα βοηθήσουν όσο το δυνατό περισσότερους χρήστες».

διάβασε περισσότερα
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive