Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2014. Το πρόγραμμα και ένας online διαγωνισμός.Image
Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 η Πλατεία Κλαυθμώνος μεταμορφώνεται σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας.

 Για δεύτερη συνεχή χρονιά 9 Μορφωτικά Ιδρύματα και Πρεσβείες στην Αθήνα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με όχημα τη γλώσσα από την μια ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη. Ελάτε μαζί μας να γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο των γλωσσών σε ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

Image

Πρόγραμμα 
Τη φετινή γιορτή θα ανοίξουν οι μαθητές του St. Catherine’s British School, οι οποίοι θα μας δώσουν μια γεύση από τη ρομαντική κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» ενώ στη συνέχεια οι μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά θα παρουσιάσουν το επάγγελμα του θεατρικού κλόουν για να μιλήσουμε – ή και όχι - μια ξένη γλώσσα, χρησιμοποιώντας το σώμα και τη φωνή μας.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι μαθητές του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης που θα μας ταξιδέψουν στη Γερμανία με γνωστές μελωδίες και τραγούδια. Ακολουθούν οι μαθητές του γερμανόφωνου τμήματος της Σχολής Μωραΐτη που θα παρουσιάσουν δρώμενο με θέμα «Μεγαλώνοντας στην Αυστρία με χορό και τραγούδι».

διάβασε περισσότερα
Share:

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive