EPSO: Αιτήσεις για Ελληνες μεταφραστές


Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού (EPSO) για την πρόσληψη 194 μεταφραστών και της ελληνικής γλώσσας στα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η Υπηρεσία αναζητά μεταφραστές της από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι θα γνωρίζουν άριστα τη γερμανική γλώσσα (57 θέσεις), την ελληνική (55 θέσεις), την ισπανική (48 θέσεις) ή τη σουηδική γλώσσα (34 θέσεις). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι υπήκοοι χώρας της ΕΕ, να έχουν μητρική γλώσσα μία από τις γλώσσες της και πολύ καλή γνώση δύο ακόμα επίσημων ευρωπαϊκών γλωσσών, εκ των οποίων η μία θα πρέπει να είναι η αγγλική, η γαλλική ή η γερμανική γλώσσα. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οποιασδήποτε σχολής, διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία.
Αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά έως τις 5 Αυγούστου (12:00 ώρα Βρυξελλών, 14:00 ώρα Ελλάδας) στην ιστοσελίδα της EPSO,http://europa.eu/epso/apply/jobs/perm/2014/translators/index_en.htm
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive