Οι εφαρμογές που σας μαθαίνουν ξένες γλώσσες

Με δάσκαλο τον υπολογιστή ή τη mobile συσκευή σας, μιλήστε μια ξένη γλώσσα σε λίγες εβδομάδες.
γλωσσες


Του Κώστα Φαρμάκη
Δεν σας δίνουν και το Sorbonne, αλλά μπορούν να σας φτάσουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο από το οποίο μπορείτε να φτάσετε ακόμα και σε πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Σας παρουσιάζουμε online εφαρμογές και μεθόδους εκμάθησης που απευθύνονται, η καθεμία με τη φιλοσοφία της, άλλες στον μεθοδικό μαθητή και άλλες σε όποιον θέλει να διδαχθεί στα γρήγορα πώς να συνεννοηθεί στα βασικά με κάποιον που δεν καταλαβαίνει… γρι τίποτα εκτός από την εξωτική του γλώσσα.

Οι περισσότερες είναι χωρίς δάσκαλο, κάποιες είναι επί πληρωμή, αλλά όλες εκμεταλλεύονται το Internet και τα εργαλεία του για να σας παρέχουν την καλύτερη βοήθεια στην προσπάθειά σας να διευρύνετε τους γλωσσικούς σας ορίζοντες.

Σημειώστε ότι όλες αυτές οι εφαρμογές έχουν ως γλώσσα εκκίνησης τα αγγλικά, δηλαδή θα πρέπει να γνωρίζετε τουλάχιστον επαρκώς την αγγλική γλώσσα ώστε να προχωρήσετε στην επόμενη.
Ας τις δούμε.

Share:

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive