Σε ποια γλώσσα θα μιλήσει ο Τσίπρας στο ευρω-ντιμπέιτ;

eurodebete

Την μητρική του γλώσσα, ήτοι τα ελληνικά, διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για το ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν, που θα διεξαχθεί αύριο, 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, στο Ευρωκοινοβούλιο υπό την αιγίδα της EBU.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στα ελληνικά και θα έχει μεταφραστή για τις ερωτήσεις που θα τού υποβάλλονται στα αγγλικά, ενώ και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ -λόγω της βαριάς προφοράς του- θα μιλήσει στα γαλλικά και όχι στα αγγλικά. Τα αγγλικά θα προτιμήσουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την προεδρία της Κομισιόν, δηλαδή ο σοσιαλιστής Μάρτιν Σουλτς, ο φιλελεύθερος Γκι Φέρχοφσταντ και η πράσινη Σκα Κέλερ.

Η τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων θα διαρκέσει 1,5 ώρα και θα υπάρξει ταυτόχρονη μετάδοση σε 23 γλώσσες, ενώ η διάρθρωσή της θα αφορά τρεις θεματικές ενότητες: οικονομική κρίση, Ευρώπη και άλλα θέματα πολιτικής, κοινωνίας και περιβάλλοντος. Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κάθε υποψήφιος θα έχει δύο λεπτά για να εκθέσει τις απόψεις του, ενώ για κάθε ερώτηση που θα τού υποβάλλεται, θα έχει ένα λεπτό για να απαντήσει επαρκώς.
www.matrix24.gr 
www.lingetscript.com
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive