Σε ποια γλώσσα θα μιλήσει ο Τσίπρας στο ευρω-ντιμπέιτ;

eurodebete

Την μητρική του γλώσσα, ήτοι τα ελληνικά, διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για το ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν, που θα διεξαχθεί αύριο, 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, στο Ευρωκοινοβούλιο υπό την αιγίδα της EBU.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στα ελληνικά και θα έχει μεταφραστή για τις ερωτήσεις που θα τού υποβάλλονται στα αγγλικά, ενώ και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ -λόγω της βαριάς προφοράς του- θα μιλήσει στα γαλλικά και όχι στα αγγλικά. Τα αγγλικά θα προτιμήσουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την προεδρία της Κομισιόν, δηλαδή ο σοσιαλιστής Μάρτιν Σουλτς, ο φιλελεύθερος Γκι Φέρχοφσταντ και η πράσινη Σκα Κέλερ.

Η τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων θα διαρκέσει 1,5 ώρα και θα υπάρξει ταυτόχρονη μετάδοση σε 23 γλώσσες, ενώ η διάρθρωσή της θα αφορά τρεις θεματικές ενότητες: οικονομική κρίση, Ευρώπη και άλλα θέματα πολιτικής, κοινωνίας και περιβάλλοντος. Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κάθε υποψήφιος θα έχει δύο λεπτά για να εκθέσει τις απόψεις του, ενώ για κάθε ερώτηση που θα τού υποβάλλεται, θα έχει ένα λεπτό για να απαντήσει επαρκώς.
www.matrix24.gr 
www.lingetscript.com
Share:

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive