λίγα λόγια για αυτό το μπλογκ και για μένα

Το αγαπημένο μου χόμπι μου είναι οι γλώσσες και τα αλφάβητα απ’όλο τον κόσμο ,διαφόρων λαών και χρονικών περιόδων και δευτερευόντως η γλωσσολογία και η αρχαιολογία σε ερασιτεχνικό ,πάντα,επίπεδο.Για να περνάει η ώρα δηλαδή.

Γενικά μου αρέσει να μαθαίνω και να σκαλίζω διάφορες γλώσσες. Δεν είμαι επιστήμονας ,ούτε φιλοδοξώ να γίνω .Να ‘τάν κι άλλη φορά.Σκοπός μου είναι ,εκτός από την απόλαυση που παίρνω από την ενασχόλησή μου με αυτό το θέμα,να παρουσιάσω σε γλώσσα απλή και κατανοητή χωρίς δύσκολους όρους κάποια πράγματα και υλικό στον κόσμο , που δεν θα βρει πουθενά αλλού στο ελληνόφωνο διαδίκτυο.

Το ελληνικό διαδίκτυο υστερεί σ’αυτό το θέμα όπως άλλωστε και σε πολλά άλλα.Τα σχετικά άρθρα που μπορεί να βρει κάποιος είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Σκέφτηκα λοιπόν να γεμίσω κάπως αυτό το κενό φτιάχνοντας αυτό εδώ το μπλογκ.

Επίσης εδώ θα βρείτε υλικό για να ξεκινήσετε ή να πάρετε μια γεύση από πολλές και διάφορες ξένες γλώσσες,ακόμη και εξεζητημένες,με φράσεις,λεξιλόγιο και λίγη γραμματική.

Σου άρεσε η ανάρτηση;Στήριξε την προσπάθειά μας με ένα like!
Share:

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive