Friday, December 6, 2013

λίγα λόγια για αυτό το μπλογκ και για μένα

Το αγαπημένο μου χόμπι μου είναι οι γλώσσες και τα αλφάβητα απ’όλο τον κόσμο ,διαφόρων λαών και χρονικών περιόδων και δευτερευόντως η γλωσσολογία και η αρχαιολογία σε ερασιτεχνικό ,πάντα,επίπεδο.Για να περνάει η ώρα δηλαδή.

Γενικά μου αρέσει να μαθαίνω και να σκαλίζω διάφορες γλώσσες. Δεν είμαι επιστήμονας ,ούτε φιλοδοξώ να γίνω .Να ‘τάν κι άλλη φορά.Σκοπός μου είναι ,εκτός από την απόλαυση που παίρνω από την ενασχόλησή μου με αυτό το θέμα,να παρουσιάσω σε γλώσσα απλή και κατανοητή χωρίς δύσκολους όρους κάποια πράγματα και υλικό στον κόσμο , που δεν θα βρει πουθενά αλλού στο ελληνόφωνο διαδίκτυο.

Το ελληνικό διαδίκτυο υστερεί σ’αυτό το θέμα όπως άλλωστε και σε πολλά άλλα.Τα σχετικά άρθρα που μπορεί να βρει κάποιος είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Σκέφτηκα λοιπόν να γεμίσω κάπως αυτό το κενό φτιάχνοντας αυτό εδώ το μπλογκ.

Επίσης εδώ θα βρείτε υλικό για να ξεκινήσετε ή να πάρετε μια γεύση από πολλές και διάφορες ξένες γλώσσες,ακόμη και εξεζητημένες,με φράσεις,λεξιλόγιο και λίγη γραμματική.

Σου άρεσε η ανάρτηση;Στήριξε την προσπάθειά μας με ένα like!

Ads block

FOLLOW ME

Search This Blog

Contact us.

Name

Email *

Message *

Translate

Recent comments

Followit

Popular