Οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούονται με την αστυνομία για να εξαναγκάσουν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό να εγκαταλειφθεί.(νέα στα αγγλικά)

Αρχίζω μια νέα σειρά άρθρων με διάφορα ξενόγλωσσα νέα  και τη μετάφρασή τους στα ελληνικά για να εξασκηθείτε.Διαβάστε πρώτα το ξενόγλωσσο κείμενο και μετά την μετάφρασή του.Κατόπιν κάντε το αντίστροφο ,από τα ελληνικά στα ξένα.Η αντίστροφη αυτή μετάφραση είναι πάντα πολύ πιο δύσκολη διότι απαιτεί να έχεις μπει αρκετά στο πνεύμα και τον τρόπο σκέψη της ξένης γλώσσας.

Ξεκινάμε λοιπόν με τα χθεσινά θλιβερά νέα για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.Το άρθρο είναι αθλητικής φύσης και περιέχει την ανάλογη ορολογία.Δώστε περισσότερη σημασία στις λέξεις με έντονα γράμματα.


AEK fans storm field, clash with police to force league game with Panthrakikos to be abandoned
Οπαδοί της ΑΕΚ εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο,συγκρούονται με την αστυνομία για να εξαναγκάσουν το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό να εγκαταλειφθεί.

XKT116-414_2013_231647_high.jpg

ATHENS, Greece - AEK Athens' home game against relegation rival Panthrakikos in the Greek league was abandoned on Sunday after its fans stormed the pitch when the visitors took a 1-0 lead in the 87th minute.
Αθήνα,Ελλάδα.Το παιχνίδι της ΑΕΚ στην έδρα της τον Πανθρακικό με κίνδυνο τον υποβιβασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα διακόπηκε την Κυριακή αφού οι οπαδοί της όρμησαν στον αγωνιστικό χώρο όταν οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 1-0 στο 87ο λεπτό.

Under league rules, the game should be awarded as a 3-0 win to Panthrakikos, with three points being deducted from AEK. If the sanction is applied, AEK's first ever relegation in the top division's 54-year history, is certain.
Σύμφωνα με τους κανόνες του πρωταθλήματος το παιχνίδι πρέπει να δοθεί στον Πανθρακικό σαν νίκη με 3-0 και τρεις πόντοι να αφαιρεθούν από την ΑΕΚ.Αν επιβληθούν οι κυρώσεις ,ο πρώτος υποβιβασμός της ΑΕΚ μετά από παραμονή 54 ετών στην πρώτη κατηγορία είναι σίγουρος.



AEK goalkeeper Yannis Arabatzis was ready to meet an innocuous cross by Panthrakikos' Dimitris Papadopoulos when 19-year-old defender Mavroudis Bougaidis stuck his leg out and turned the ball into
his own net.
Ο τερμαντοφύλακας της ΑΕΚ Γιάννης Αραμπατζής ήταν έτοιμος να  αντιμετωπίσει μια πάσα από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Πανθρακικού ,όταν ο 19χρονος αμυντικός Μαυρουδής Μπουγαϊδης έβγαλε το πόδι του και γύρισε τη μπάλα στα δίχτυα της ίδιας του της ομάδας.



Seconds later, Panthrakikos and AEK players sprintedfor the tunnel as AEK fans stormed the pitch. The fans, who were targeting their own players rather than the visitors, clashed with police inside and outside the stadium.
Δευτερόλεπτα αργότερα οι παίκτες του Πανθρακικού και της ΑΕΚ  έτρεξαν για τη φυσούνα καθώς οπαδοί της μπήκαν στο γήπεδο.Οι οπαδοί που στοχοποίησαν τους δικούς τους παίχτες παρά τους φιλοξενούμενους,συγκρούστηκαν με την αστυνομία μέσα και έξω από το στάδιο.


Police responded with tear gas and stun grenades. Eventually, the Athens Olympic Stadium was
evacuated and police dispersed the AEK fans lingering outside, but the referee decided not to resume the game.
Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.Τελικά το ΟΑΚΑ εκκενώθηκε και η αστυνομία διέλυσε τους οπαδούς της ΑΕΚ που είχαν παραμείνει απ΄έξω,αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μην συνεχίσει το παιχνίδι.



AEK, a former Greek powerhouse facing severe financial difficulties, is having its worst season ever in the 16-team division. It began the penultimate round of matches in joint 12th place with Panthrakikos and Veria, a point ahead of 15th-place Aris and a point behind 11th-place OFI.Two of these teams will be relegated, along with last-place Kerkyra.
Η ΑΕΚ,μια πρώην ισχυρός ελληνικός ποδοσφαιρικός οίκος που αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες,διανύει την χειρότερη εποχή ποτέ στην Α' κατηγορία των 16 ομάδων.Ξεκίνησε τον πρότελευταίο γύρο παιχνιδιών της στη 12 θέση μαζί με τον Πανθρακικό και τη Βέροια ,έναν πόντο πιο μπροστά από τον Άρη που βρίσκεται στην 15η θέση και έναν πόντο πίσω από τον ΟΦΗ στην 11η.Δύο από αυτές τις ομάδες θα υποβιβαστούν μαζί με την Κέρκυρα που βρίσκεται στην τελευταία θέση.



The combination of Sunday's results — OFI came back from two goals down to draw 2-2 at home with Atromitos, Veria crushed Platanias 5-0, Aris beat 3rd-place Asteras 5-1 — meant that a win by Panthrakikos leaves AEK in 15th place.
Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων της Κυριακής,ο ΟΦΗ γύρισε πίσω με μια ισοπαλία 2-2 στην έδρα του με τον Ατρόμητο,η Βέροια κατατρόπωσε τον Πλατανιά με 5-0 ,ο Άρης νίκησε με 5-1 τον Αστέρα που βρίσκεται στην 3η θέση,σημαίνει ότι μια νίκη του Πανθρακικού αφήνει την ΑΕΚ στην 15η θέση.
πηγή
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive