Αποκρυπτογράφησαν σημειωματάριο των Σουμερίων του 3123 π.Χ


Αποκρυπτογράφησαν Αρχαία Tablet;


Η εγκύκλιος ανακαλύφθηκε πριν από 150 χρόνια στην Νινευή, την πρωτεύουσα της αρχαίας Ασσυρίας, σε αυτό το σημείο που είναι τώρα το Ιράκ. Ο δίσκος δείχνει τα σχέδια των αστερισμών και εικονόγραμμα με βάση το κείμενο που χρησιμοποιήθηκε από τους Σουμέριους, των παλαιότερο γνωστό πολιτισμό του κόσμου.

Για δεκαετίες, οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν τον δίσκο. Το 2008, δύο επιστήμονες,ο Alan Bond και ο Mark Hempsell από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ βρήκαν με τη χρήση ενός προγράμματος υπολογιστή που μπορούσε να αναδημιουργήσει των νυχτερινό ουρανό χιλιάδες χρόνια πριν, ότι η γραφή πάνω του ήταν τελικά σφηνοειδής κώδικες. .

Οι δύο επιστήμονες ήταν σε θέση να μας πουν για αυτή την πέτρα ότι ήταν ένα σημειωματάριο των Σουμερίων!Οι αστρονόμοι Αναφέρουν ότι τα γεγονότα αυτά συνέβησαν στον ουρανό πριν την αυγή της 29η Ιουνίου του 3123 π.Χ. (Ιουλιανό ημερολόγιο). Ενδιαφέρον Πραγματικά: Αυτό που κάνει αυτή την ανακάλυψη ακόμα πιο εκπληκτική είναι ότι ο δίσκος δείχνει ένα μεγάλο αντικείμενο που κινείται κατά μήκος του αστερισμού των Ιχθύων.

Τα σύμβολα δείχνουν την τροχιά ενός αντικειμένου που θα χτυπήσει την Köfels' στην Αυστρία.Η Köfels αναγνωρίζεται ως η περιοχή του μεγαλύτερου πετρώματος στης κρυσταλλικές Άλπεις και υπάρχουν αφορμές για πολυάριθμες θεωρίες σχετικά με την αιτία του πετρωμάτων. Δεν υπάρχει κρατήρας και έτσι στα σύγχρονα μάτια δεν φαίνεται ως μια περιοχή σύγκρουσης με μετεωρίτη, κάτι που πρέπει να το εξετάσουμε.

Ωστόσο, από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το δίσκο, η τροχιά εξηγεί γιατί δεν υπάρχει κρατήρας. Η γωνία ήταν πολύ χαμηλή (έξι βαθμούς), έτσι ώστε οι επιστήμονες υποθέτουν ότι ο αστεροειδής ψαλιδίζεται στο βουνό κοντά που ονομάζεται Gamskogel και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε στον αστεροειδή να εκραγεί πριν από την πρόσκρουση του.

Ufos Strange

Share:

No comments:

Post a Comment

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive