για μένα και το ιστολόγιό μου


Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τις ξένες γλώσσες και τη γλωσσολογία,σαν χόμπι, και σ'αυτό το ιστολόγιο μιλάω για διάφορες γλώσσες και αλφάβητα του κόσμου (μερικές από τις οποίες ίσως και να τις ακούτε για πρώτη φορά) και θέματα που απασχολούν τη γλωσσολογία.Γράφω δικά μου άρθρα,αλλά και μεταφράζω,κυρίως από τα αγγλικά και τα ρώσικα.Μέσα από αυτά τα άρθρα μαθαίνω ακόμη και εγώ ο ίδιος για κάποια γλώσσα ή κάποιο θέμα αφού για να γράψω κάτι ψάχνω  σε διάφορες πηγές,αλλά και σε διάφορες γλώσσες.

Εκτός από τις γενικές πληφορίες για γλώσσες και αλφάβητα,εδώ μπορείτε να βρείτε και λεξιλόγιο,λεξικά,τεστ ή και βιβλία ,καθώς επίσης καιι  συνδέσμους σε άλλους χρήσιμους ιστότοπους με σχετικό υλικό.

Άλλα ιστολόγιά μου:
προϊστορικά ζώα
алфавиты мира

Share:

7 comments:

Anonymous said...

Το μπλογκ σου είναι πολύ ενδιαφέρον, σε παρακολουθώ καιρό. Συνέχισε έτσι!

άδμηνας said...

Ευχαριστώ για την υποστήριξή.Αν και λίγο χρονοβόρο αυτό το χόμπι είναι από τα αγαπημένα μου και συνεχίζω ακάθεκτος!

Anonymous said...

Καλά κάνεις, μη σταματάς. Και αν έχεις resources για Early Modern English-Middle English θα σου ήμουν ευγνώμων αν τις ανέβαζες. Καλή συνέχεια!

άδμηνας said...

Ύστερα από λίγο ψάξιμο κάτι βρήκα,αλλά μόνο μέσω ιμέιλ μπορώ να στείλω τις διευθύνσεις.

Εφτά said...

Ok, όποτε μπορείς, στείλε μου στο e-mail που θα δεις στο προφίλ μου. Σ' ευχαριστώ πολύ.

Glavkos said...

Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το κάνω αυτό στα ελληνικά (γιατί σε άλλες γλώσσες υπάρχουν άπειρα τέτοια μπλογκ)...Είναι ευχάριστο να ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια ενδιαφέροντα :)

άδμηνας said...

Είναι μια αρχή ώστε να γίνουν άπειρα και τα ελληνικά!

Post a Comment

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive