Άρχισε η καταχώρηση κυριλλικών ιστοτόπων στο διαδίκτυο


Flag Russia template.svg.РФ

Η Ρωσία έχει αρχίσει να καταχωρεί ιστοσελίδες με κυριλλικούς χαρακτήρες.Η σελίδα Россия.рф είναι η πρώτη από αυτές. Νέα ονόματα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην κυριλλική ζώνη του Ρωσικού Διαδικτύου πολύ γρήγορα. Πρόσφατες καταχωρίσεις περιλαμβάνουν ιστοσελίδες όπως ипотека.рф (υποθήκη.rf) και άλλες,γράφει η εφημερίδα Vedomosti.


Η προτεραιότητα καταχώρησης των ονομάτων των ιστοσελίδων στη νέα ζώνη ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου.Στις κρατικές οργανώσεις και σε ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων δόθηκε το δικαίωμα να καταχωρήσουν τα domains τους πρώτοι.Άνθρωποι, οι οποίοι υποστήριξαν τα δικαιώματά τους για τέτοιου είδους σήματα όπως "σινεμά" , φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ. Το κυριλλικό  σήμα "σινεμά" καταχωρήθηκε στην ομάδα των θερμοσιφώνων και των φαναριών.

Το κόστος της πριμοδότησης των δικτυακών τόπων ru στη δευτερογενή αγορά είναι περίπου $ 10.000. Υπάρχουν πιο ακριβές ιστοσελίδες επίσης. Η ιστοσελίδα casino.ru  , για παράδειγμα, είχε πωληθεί πέρυσι για 235.000 δολάρια. Είναι δύσκολο να προβλέψεις το κόστος των νέων κυριλλικών ιστοσελίδων αφού δεν είναι ακόμα διαθέσιμες.

Στα ονόματα των ρώσων πολιτικών στη νέα Ζώνη рф στα κυριλλικά θα δοθεί προτερεότητα. Οι ιστοσελίδες Medvedev.rf (Медведев. Рф) και Putin.rf (Путин. Рф) δεν θα πάνε πουθενά έξω από το Κρεμλίνο. Κυβερνητικοί οργανισμοί θα καταχωρίσουν πολλές άλλες κυριλλικές ιστοσελίδες που σχετίζονται με κρατικούς τομείς, όπως president.rf, premier.rf, kremlin.rf και άλλοι.

Η κράτηση των ονομάτων χώρου για τις ανάγκες των δημόσιων οργανισμών και των κατόχων εμπορικών σημάτων άρχισαν πριν από τις 25 Μάρ 2010. Η ανοικτή καταχώριση ονομάτων χώρου ξεκινήσε το καλοκαίρι του 2010.
Share:

No comments:

Post a Comment

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive