ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν άτομα που γνωρίζουν τσετσένικα

Στη Γερμανία, η Ομοσπονδιακή υπηρεσία προστασίας της Συντάγματος ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαγωνισμού για την επιλογή υπαλλήλων με γνώση τη τσετσενική γλώσσα.

Βασική απαίτηση για τους διαγωνιζομένους είναι η γνώση ρωσικής γλώσσας, η γνώση της τσετσενικής είναι επιθυμητή, αλλά αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα. Αποστολή των νέων υπαλλήλων θα είναι η συλλογή και η ανάλυση πληροφοριών για τους εξτρεμιστές και τους οιωνεί εξτρεμιστές στην επικράτεια της Γερμανίας.

Στο γερμανικό Τύπο νωρίτερα είχαν δημοσιευτεί πληροφορίες ότι οι μυστικές υπηρεσίες ενέτειναν τον έλεγχο τους στους Τσετσένους. Παρόμοιες πληροφορίες δημοσιεύτηκαν, συγκεκριμένα, μετά την τρομοκρατική πράξη στη Βοστόνη των ΗΠΑ, την οποία είχαν πραγματοποιήσει οι Τσετσένοι αδελφοί Τζοχάρ και Ταμερλάν Τσαρνάγιεβ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share:

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Blog Archive

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

email submit

Learn languages by email!

learn German

Enter your email address:


learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive