Μάτα: «Ο φαν Χάαλ θέλει να μιλάμε μόνο αγγλικά»


Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να μιλούν μεταξύ τους μόνο αγγλικά, διότι αυτή είναι η επιθυμία του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Λουίς φαν Χάαλ, όπως αποκάλυψε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Χουάν Μάτα.

Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να μιλούν οι παίκτες στα αγγλικά, προφανώς με σκοπό να μπορούν και οι μη Άγγλοι να χειρίζονται με ευκολία την γλώσσα, κάτι που θα τους βοηθά στις συνεντεύξεις τους στα Μέσα της χώρας.

«Εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά. Ο φαν Χάαλ λέει ότι πρέπει να μιλάμε μόνο αγγλικά», αποκάλυψε ο Μάτα.

Ο Ισπανός ακόμα είπε πολύ καλά λόγια για τον φαν Χάαλ τονίζοντας την επιτυχημένη πορεία του Ολλανδού μέχρι τώρα και το ότι μπορεί να μάθει πολλά από εκείνον.

«Είναι καλός μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος προπονητής. Έχει πολύ εμπειρία, έχει κερδίσει πολλά τρόπαια με τις προηγούμενες ομάδες του επίσης, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα να μάθω και για εμάς ως ομάδα να βελτιωθούμε.

Είναι απαιτητικός. Είναι ειλικρινής, ευθύς, μιλά σε όλους κατά πρόσωπο. Νομίζω ότι είναι καλό, ένας τέλειος τρόπος για να το κάνεις είναι να λες στους παίκτες τι σκέφτεσαι μπροστά σε αυτούς», ήταν το σχόλιο του Μάτα.

Επιμέλεια: Έμυ Μπέλμπα
http://www.sentragoal.gr/
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive