Ενα ρομπότ μεταφραστής, μπάρμαν και τραγουδιστής


Ενα ρομπότ που μπορεί να μιλά διάφορες γλώσσες, να τραγουδά, να στέλνει τα μηνύματά σας στο Twitter, να σερβίρει ποτά και πολλά ακόμη δημιούργησε η αμερικανική εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών Intel.
Ο «Τζίμι», όπως είναι το όνομά του, συναρμολογείται από μέρη, τα περισσότερα από τα οποία έχουν εκτυπωθεί σε τρισδιάστατο εκτυπωτή ενώ μόλις είναι ολοκληρωμένο, το ρομπότ αρχίζει να μιλά και να περπατά. Είναι λευκού χρώματος, με ύψος περίπου 75 εκατοστά και μπορείτε να τον αποκτήσετε με περίπου 1.600 ευρώ.
Η Intel προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος στις νέες τεχνολογίες (ταμπλέτες, έξυπνα κινητά) και, μεταξύ άλλων, στοχεύει στη δημιουργία «έξυπνων» ρούχων, καθώς και στην κατασκευή συναρμολογούμενων και αυτόνομων ιπτάμενων ρομπότ (drones), που θα απευθύνονται στους χομπίστες, οι οποίοι ξετρελαίνονται να φτιάχνουν μόνοι τους διάφορα ηλεκτρονικά «γκάτζετ».
Share:

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Blog Archive

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

email submit

Learn languages by email!

learn German

Enter your email address:


learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive