ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ... ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ...!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ... ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ...!!!Συστήνεται ως Τζον Σμιθ, αν και ο ίδιος δεν θυμάται το όνομά του. Βρέθηκε στο Οσλο στα μέσα του Δεκεμβρίου, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει πως έφθασε μέχρι εκεί. Μιλάει πέντε γλώσσες, μεταξύ των οποίων καλά αγγλικά. Κανείς όμως δεν ξέρει από πού ήρθε, πώς βρέθηκε στη Νορβηγία και το κυριότερο... ποιος είναι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είναι περίπου 20 ετών και βρέθηκε στο χιόνι σε βιομηχανική περιοχή ανατολικά του Οσλο.

Οπως αναφέρει η νορβηγική εφημερίδα VG, οι Αρχές δημοσίευσαν φωτογραφία του προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητά του. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νορβηγίας μιλώντας στην εφημερίδα υποστήριξε πως οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο, ο ψηλός άνδρας να έπεσε στο παρελθόν θύμα εγκληματικές ενέργειας, με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ. O εισαγγελέας της αστυνομίας Στούρλα Χένρικσμπο δήλωσε ότι παρά την αμνησία του, ο άνδρας έχει «λογική και καθαρή σκέψη».

Ο ίδιος, ο οποίος αυτοαποκαλείται Τζον Σμιθ συμφώνησε να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του, καθώς μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες...

Τα δακτυλικά του αποτυπώματα και φωτογραφία του εστάλησαν στις αστυνομίες χωρών της Ανατολικής Ευρώπης μέσω της Interpol, χωρίς μέχρι στιγμής να βρεθεί κάποιο στοιχείο.

«Ο άνδρας δεν έχει κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, ούτε θυμάται το όνομά του, την καταγωγή του, πώς βρέθηκε στη Νορβηγία ή άλλα στοιχεία της ζωής του», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.
Είναι ευρωπαϊκής καταγωγής, μιλά πολύ καλά αγγλικά με προφορά ανατολικής/κεντρικής Ευρώπης και καταλαβαίνει τσεχικά, σλοβακικά, πολωνικά και ρωσικά. Έχει ύψος 1,87 μ, γαλανά μάτια και σκούρα ξανθά μαλλιά.
πηγή
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive