Ο έρωτας έχει 5 γλώσσες!!! Ποιες είναι αυτές;

Ο έρωτας έχει 5 γλώσσες!!! Ποιες είναι αυτές;;;
Όπως μαθαίνουμε να μιλάμε τη μητρική μας γλώσσα μεγαλώνοντας, μαθαίνουμε επίσης να αναπτύσσουμε και…
μια συναισθηματική γλώσσα. Σε ένα κόσμο που κυριεύεται από την επικοινωνία, όταν μιλάμε διαφορετικές γλώσσες δεν καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο. Το ίδιο ισχύει όταν θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη.
Μάθετε ποιες είναι οι 5 γλώσσες του έρωτα. Πρόκειται για τους διαφορετικούς τρόπους που επιλέγει κάθε άνθρωπος να εκφράσει τα συναισθήματά του προς το άλλο του μισό.
1. Η γλώσσα της επιβεβαίωσης
«Σου πάει πολύ αυτό που φοράς», «Εκτιμώ πολύ αυτό που έκανες». Αυτοί είναι μερικοί τρόποι να επικοινωνήσουμε στη γλώσσα της επιβεβαίωσης. Τέτοιου είδους φράσεις εστιάζουν στην εμφάνιση, τις πράξεις ή την προσωπικότητα ενός ατόμου. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να αναγνωρίζουμε τα θετικά στοιχεία στο σύντροφό μας. Μπορούμε να μιλήσουμε, να γράψουμε, ακόμη και να τραγουδήσουμε γι’ αυτά.
2. Η γλώσσα των πράξεων
Μπορεί να είναι ένα τρυφερό και χαλαρωτικό μασάζ ή ένα νόστιμο γεύμα. Σε αυτήν την γλώσσα, οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τις λέξεις. Οποιαδήποτε χειρονομία μπορεί να αποτελεί ένδειξη αγάπης και τρυφερότητας.
3. Η γλώσσα της προσφοράς
Σε κάθε κουλτούρα τα δώρα αποτελούν έκφραση αγάπης. Ένα δώρο δείχνει ότι κάποιος μας σκέφτεται και προσπαθεί να μας ευχαριστήσει. Ένα όμορφο δώρο δε χρειάζεται να είναι ακριβό, η σκέψη είναι αυτή που μετράει.
4. Η γλώσσα του ποιοτικού χρόνου
Ο ποιοτικός χρόνος δεν έχει πάντα να κάνει με τη συζήτηση. Μπορεί να είναι ένας περίπατος, μια αθλητική δραστηριότητα ή μια εκδρομή. Το σημαντικό είναι να εστιάζουμε στο να περνάμε χρόνο με το σύντροφό μας. Εκφράζουμε την αγάπη μας μέσω του χρόνου και της προσοχής που αφιερώνουμε.
5. Η γλώσσα της επαφής
Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δύναμη της σωματικής επαφής. Σε ένα ζευγάρι, αυτό μπορεί να είναι η ερωτική πράξη, η αγκαλιά ή το φιλί.

Σου άρεσε η ανάρτηση;Στήριξε την προσπάθειά μας με ένα like!

Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive