ΔΑΙΑΒΣΕ ΤΟ ΓΗΡΟΓΡΑ!ΜΡΟΠΕΙΣ!

Το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ πραγματοποίησε μια έρευνα σχετικά με το  πώς ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται το γραπτό λόγο.Το πόρισμά της ήταν εκπληκτικό.

Δεν παίζει ρόλο η σειρά των γραμμάτων μέσα σε μία λέξη αρκεί να μην πειραχθούν το πρώτο και το τελευταίο.Τα υπόλοιπα γράμματα μέσα στη λέξη μπορείτε να τα ανακατέξετε όσο θέλετε.Ο εγκέφαλός σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βγάλει νόημα σχεδόν αμέσως σαν να διαβάζατε το κανονικό κείμενο.

Αυτό εξηγείται γιατί ο εγκέφαλος δεν διαβάζει ένα,ένα τα γράμματα μέσα σε μια λέξη αλλά διαβάζει  ολόκληρες λέξεις σαν ενιαίο κομμάτι,περίπου σαν εικόνα.


Share:

No comments:

Post a Comment

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive