Τα ποιήματα της Κικής Δημουλά σε ψηφιακή δίγλωσση έκδοση

Σε ψηφιακή έκδοση κυκλοφορούν και ποιήματα της Κικής Δημουλά. Οι εκδόσεις «Ικαρος», που διαθέτουν μέσα από την πλατφόρμα του iΒookstore 29 τίτλους, κυκλοφόρησαν μια ψηφιακή δίγλωσση έκδοση με ποιήματα της Κ. Δημουλά, υπό τον τίτλο «πέρασμα / erlebt».

Τα ποιήματα της Κικής Δημουλά σε ψηφιακή μορφή

Σε ψηφιακή έκδοση κυκλοφορούν και ποιήματα της Κικής Δημουλά. Οι εκδόσεις «Ικαρος», που διαθέτουν μέσα από την πλατφόρμα του iΒookstore 29 τίτλους, κυκλοφόρησαν μια ψηφιακή δίγλωσση έκδοση με ποιήματα της Κ. Δημουλά, υπό τον τίτλο «πέρασμα / erlebt». Πρόκειται για μια ανθολογία ποιημάτων, στα ελληνικά και στα γερμανικά, σε μετάφραση της Ντάντης Σιδέρη-Speck και εικόνες του ζωγράφου Γιάννη Ψυχοπαίδη.
Η παρούσα ψηφιακή έκδοση, διαθέσιμη για ipad, εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της πλατφόρμας iΒooks, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη της ταυτόχρονης προβολής των ποιημάτων και στις δύο γλώσσες.
Η έντυπη έκδοση, εξαντλημένη ήδη, κυκλοφόρησε το 2010 σε συνεργασία με τις γερμανικές εκδόσεις «Romiosini Verlag».
πηγή
Share:

No comments:

Post a Comment

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Blog Archive

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

email submit

Learn languages by email!

learn German

Enter your email address:


learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive