Πόσα πληρώνουμε για να μαθαίνουν οι βουλευτές ξένες γλώσσες

Ξένες γλώσσες θέλουν να μάθουν οι Έλληνες βουλευτές και έτσι η Βουλή θα πληρώσει για την... επιμόρφωσή τους ακόμη και δέκα φορές περισσότερα χρήματα την ώρα από όσα παίρνει ένας καθηγητής στον ιδιωτικό τομέα


Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών σε βουλευτές, στα πλαίσια ανάπτυξης των "διεθνών σχέσεων της Βουλής των Ελλήνων", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρός της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης που ανακοίνωσε τις αποφάσεις του στην κοινοβουλευτική διαφάνεια.

Σύμφωνα με το προεδρείο οι βουλευτές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν "ιδιαίτερα" σε γλώσσες όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Τούρκικα. Παρά το γεγονός πως οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου δεν μας έχουν αποδείξει την δεινότητά τους στις ξένες γλώσσες, η βουλή πληρώνει αδρά για την επιμόρφωσή τους.

Όπως αναφέρεται, με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διευθύνσεως Διοικητικής, το ωριαίο κόστος αποζημίωσης των καθηγητών ξένων γλωσσών που είναι λειτουργοί ή υπάλληλοι του Δημοσίου, Υποστηρίξεως, καθορίστηκε σε 32,38 ευρώ, ενώ για τους υπόλοιπους παραμένει στο ποσό των 40 ευρώ!!

διάβασε περισσότερα


www.lingetscript.com
Share:

Translate from English,Russian into Greek

Translate

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

Recent comments

Labels

Blog Archive