χώρες στα αρμένικα

Λέξεις που υπάρχουν σε δύο γλώσσες αλλά προφέρονται και ακούγονται σχεδόν το ίδιο είναι ένα μεγάλο βοήθημα για την εκμάθηση της γραφής της ξένης γλώσσας,ειδικά όταν αυτή είναι τελείως διαφορετική όπως είναι η αρμένικη γραφή.

Τα αρμένικα γράμματα παρουσιάζουν δυσκολία στην απομνημόνευση
και για να λύσω κάπως αυτό το πρόβλημα ,όπως θα δείτε και μόνοι σας στον παρακάτω πίνακα,επέλεξα επίτηδες κάποιες χώρες  που το όνομά τους είναι σχεδόν το ίδιο στα αρμένικα και τα ελληνικά.Η 'Ελλάδα' βέβαια καμία σχέση δεν έχει ακουστικά στα αρμένικα,αλλά απλά την βάζω για να δείτε πώς είναι.Η ονομασία της στα αρμένικα προέρχεται από την 'Ιωνία'.

Συγκρίνετε την αρμένικη γραφή με την λατινογράμματη και θα δείτε ότι θα μπορέσετε να μαντέψετε πολλά γράμματα.Ακολούθως προσπαθείστε να αντιγράψετε τη λέξη σε ένα τετράδιο για εξάσκηση.Σιγά,σιγά θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τα γράμματα πιο εύκολα και γρήγορα.


Αγγλία Անգլիա Anglia
Αίγυπτος Եգիպտոս yegiptos
Βουλγαρία Բուլղարիա bulgharia
Γερμανία Գերմանիա Germania
Ελλάδα Հունաստան Hunastan
Ισπανία Իսպանիա Ispania
Ιταλία Իտալիա Italia
Ιράκ Իրաք Irak
Ιράν Իրան Iran
Κουρδιστάν Քրդստան K’rdstan
Ρωσία Ռուսաստան Rrusastan
Τουρκία թուրքիա t’urk’iaShare:

No comments:

Post a Comment

Translate

Υποστηριξτε μας ενεργα.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά,να ζητήσετε περισσότερες αναρτήσεις σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέμα , φράσεις,πηγές,βίντεο και άλλα, μπορείτε μέσω https://www.patreon.com/

Τελευταια γλωσσα που προστεθηκε.

Recently updated posts. Πρόσφατες

Popular Posts

αδεια

Άδεια Creative Commons Creative Commons: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή,διανομή και παρουσίαση του περιεχομένου στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1)Υποχρεωτική αναφορά στην ιστοσελίδα προέλευσης παρέχοντας έναν ενεργό σύνδεσμο (backlink) που οδηγεί απευθείας σ'αυτή (2) Μη εμπορική χρήση ή εκμετάλλευση 3) Μη τροποποίηση,αλλοίωση του περιεχομένου ή δημιουργία πάνω σ'αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Works 3.0 Greece License

Recent comments

Learn languages by email!

learn German
Enter your email address:
learn Italian by email
Μάθε ιταλικά μέσω ημέιλ.


Facebook

Labels

Blog Archive